divendres, 10 de juny del 2011

Fem Scrap III - crònica d'una jornada.

El 29 de maig vaig anar a la trobada Fem Scrap, organitzada per un grup de noies molt i molt treballadores.
Es va fer a l'Hospitalet de Llobregat, vaig agafar la furgoneta, ja que té GPS, però va costar una mica d'aparcar... ja ho tenen això les furgonetes!

Ens vam trobar a un espai super xulo. Un centre cívic, molt ben muntat. En diferents sales es van fer els diferents tallers, n'hi havien 8 o 9, amb les respectives mestres.


Jo vaig assistir al RECICLA de l'Alicia de Collage de memories. Fantàstic, ple d'idees per reciclar, que ja sabeu, m'encanten! Va ser molt culo, es va preparar uns regalets i la presentació dels materials que ella va aportar va ser...... us deixo la foto perquè vosaltres mateixos hi poseu l'adjectiu.

Entre totes hi va haver molt bon ambient, vaig descobrir entre les participants diverses cares conegudes: la Ruth i la Laura.... i vaig descobrir cares de gent que seguia el seu blog com la Mar de "el baúl de Chimos".

No vam poder acabar el mini que ens va proposar... només hi havia un hora i mitja per sessió.. però l'Alicia ens ho va poder explicar tot.

Despres d'un pica pica, vam anar al seguent taller, molt ben pensat per l'Elena de Pega, papel o tijeras!, es diu 6 paraules... És un MA molt versàtil, segur que el faré servir sovint... (o això espero!) perquè és de sobres amb etiquetes i no és gens difícil.


 Vam anar a dinar, un dinar compartit, ens va tocar portar un primer, un segon o unes postres... vam anar agafant el que es venia de gust..
A la tarda, vam jugar a 1,2,3 fem scrap, vam passar tot de proves amb preguntes sobre scrap, tot molt divertit i mol ben preparat!
Ja estic esperant la propera vegada!!




El 29 de mayo fui al encuentro de: Fem Scrap, organitzado por un grupo muy trabajador. Nos encontramos en l'Hospitalet de Llobregat. El espacio era muy chulo, muy bien preparado. En diferentes salas estaban preparadors los distintos talleres con las respectivas maestras. 
Hice el taller:RECICLA de Alicia de Collage de memories. Fantastico, lleno de ideas para reciclar, ya sabeis que me encanta!!  Arriba podeis ver el detalle de lo que nos preparó

Havia muy buen ambiente, reconoccí caras de otros cursillos como:Ruth o Laura.... descubrí a Mar de "el baúl de Chimos", blog que sigo. No pudimos acabar el mini, pero Alicia nos lo explico todo.

Despues de un tentempié fuimos al siguiente taller, muy bien pensado por Elena de Pega, papel o tijeras!,  se llama: 6 palabra ... Es un MA muy versàtil,promete, no es muy dificil. Tambien podeis ver la foto arriba de como es el mio.

Comimos con lo que traiamos cada una, muy bien organizado tambien, pues cada cual llevaba un plato (primero, segundo o postres) para compartir.
Por la tarde jugamos a 1,2,3 Fem scrap, pasando pruevas que consistian en preguntas sobre Scrap.

Que buen sábado... ya estoy esperando el proximo encuentro.

5 comentaris:

  1. pues yo no se si lo entendi todo y bien, pero creo que allá se la estan pasando en grande!
    Si Immaculada, el trabajo de Alicia me gusta mucho, me encantaria participar con uds. y conocerlas a todas en carne y hueso!

    ResponElimina
  2. Ay Stella, no tuve tiempo de traducir! Pero en la barra derecha puse un traductor al español por si algun dia ocurria esto!
    Alicia a mi tambien me encanta, me gusta mucho lo que hace!
    Has ido aFemScrap? Puedea mandar tu blog, no es un foronpero si hay mucho intercambio y ademas hay apartados muy chulos como el de frases!
    Un besazo a las dos que haveis dejado comentario!

    ResponElimina
  3. Hola,

    acabo de encontrar tu crónica (más vale tarde que nunca). Soy Almudena, del esplai donde se celebró el encuentro. La próxima vez, que supongo que habrá próxima vez, avísanos de que vienes con furgo, que en el esplai tenemos parking y te abro la puerta. Hay mucho sitio y no tendrás que dar vueltas. La Florida es imposible para aparcar!

    ResponElimina
  4. Ay Almu, si que t ho diré perque vaig volttar 30min!!

    ResponElimina

Florista 360 - Quim Diaz